Kouluttajat

Vastuukouluttaja Anne-Mari Jääskinen

PÄÄKOULUTTAJA 

Lasten Tunnetaito-ohjaaja koulutuksen kehittäjä, LogoArt-taideterapiaohjaaja, tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja EFT-terapiaohjaaja Anne-Mari Jääskinen. 

Sanna Tuovinen

SATUHIERONTA

Koulutukseen kuuluu 1 päivän Satuhieronta-osuus menetelmän kehittäjän Sanna Tuovisen kouluttamana. Satuhieronta on satujen, tarinoiden ja lorujen yhdistämistä kosketukseen ja kevyeen hierontaan. Satuhieronnalla voidaan tukea lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia helpolla ja lapsilähtöisellä tavalla. Kosketus ja rentoutuminen mahdollistavat lapsen tunteiden tunnistamisen ja niiden käsittelyn.

Anu Raines

EHEYTTÄVÄ SATUTAIDE

Eheyttävää Satutaidetta kouluttaa puoli päivää Anu Raines. Keskeisiä teemoja eheyttävän satutaiteen toimintatuokioilla ovat vuorovaikutus, kosketus, empatia, eettinen kasvatus ja tunteiden käsittely. Näitä koetaan musiikin, liikkeen, kosketuksen ja visuaalisuuksien kautta. Elementteinä läsnä ovat lumous, lämpö ja hyväksyntä. Myös omaa luovuuteen ja voimaan heittäytymistä ohjaajana haetaan Anun johdolla.

Karita Palomäki

EFT TUNTEIDEN VAPAUTUSMENETELMÄ

EFT Tapping -menetelmää eli lapsillakin erinomaisesti toimivaa tunteiden vapautusmenetelmää opettaa koulutuksessa verkkokurssin välityksellä Karita Palomäki, psykofyysinen fysioterapeutti, EFT-terapeutti ja -kouluttaja sekä NLP työnohjaaja. Karita kirjoittaa myös Hidasta Elämää-sivustolle. EFT-menetelmässä stimuloidaan kehon helposti opittavia tunnepisteitä, mikä suoraan rauhoittaa aivojen stressi- eli pelkokeskusta.

Eija Reinikainen

OHJAAJANA TOIMIMINEN JA ILO (Etelä-Suomen koulutukset)

KM, erityisopettaja Eija Reinikainen (Leimatut lapset -kirjan kirjoittaja, 2007) vierailee Etelä-Suomen koulutuksissa. Eija kertoo luento-osuudellaan ohjaajana ja opettajana toimimisesta myös erityisen tarvitsevien lasten kanssa. Hän avaa omia ohjenuoriaan ja sitä, miten hän on saanut lapsista parhaimman esiin. Eijan elävästä esiintymisestä saa paljon käytännön kokemuksia ja iloa ammennettavaksi.