Tunne&Taida

Tunne&Taida tarjoaa ammatillisia koulutuksia, avoimia yleisöluentoja ja kursseja tunteista ja tunnetaidoista ja eritoten lasten kohtaamisesta vanhemmuuden ja kasvattajuuden näkökulmasta. Koulutuksemme ovat kokemuksellisia ja osallistavia - toivomme, että saat niissä oivalluksia omaan elämääsi.

Haluamme olla luomassa aitoa ja rakkaudellista maailmaa, jossa niin lapset kuin aikuisetkin voivat hyvin. Itsearvostuksesta kasvaa arvostus myös toisia ja maailmaa kohtaan.

Jokainen pieni ja kolhuinenkin siemen sisältä ihmeen alun. Kasvaminen on aina mahdollista.


Kouluttajat


Pääkouluttaja

Anne-Mari Jääskinen

Anne-Mari toimii kouluttajana ja luennoitsijana tunteista, tunne- ja vuorovaikutustaidoista sekä lapsen kohtaamisesta. Hän on myös ammattilaisille tarkoitetun Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM -koulutuksen kehittäjä ja vastuukouluttaja, taideterapiaohjaaja sekä kirjailija.

Anne-Mari käyttää työssään mm. luovia menetelmiä kuten logoart-taideterapiaa, rakentavan vuorovaikutuksen ja ratkaisukeskeisyyden menetelmiä, kehollisuutta, mielikuvia ja hengitystä sekä vuosien koulutus- ja luennointikokemusta työvälineinään.

Yksityisvastaanotollaan Anne-Mari ohjaa tunne- ja taideterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Tällä hetkellä Anne-Mari ei pysty ottamaan uusia asiakkaita vastaan.

"Matka itseen ja omiin tunteisiin tehdään joka päivä."

Lue lisää

Ohjaaja-kouluttaja

Sari Saario

Tunne&Taida:ssa Sari ohjaa kursseja erityisherkkyydestä sekä tukee vanhempia ja kasvattajia oman kokemuksen kautta tiedostamaan omia tunteitaan ja kasvattamaan voimavarojaan tavoittaakseen myös lasta aidommin. Sari toimii myös syventävässä Lasten Tunnetaito-ohjaaja -koulutuksessa osakouluttajana.

Sari on erityisherkkyyden kokemusasiantuntija parinkymmenen vuoden ajalta asiakastyön sekä oman itsensä ja lastensa kautta. Sarin työvälineitä ovat mm. tunnekehoterapia, psykofyysinen hengitysterapia, logoterapia, terapeuttinen kosketus ja mielikuvatyöskentely.

"Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä!"

 

Muut tekijämme


Koulutusassistentti

Katja Forsström

Katja huolehtii koulutustemme ja tapahtumiemme käytännön järjestelyistä. Katja vastaa koulutustiedusteluihin ja itsekin LTTO-koulutukseen osallistuneena osaa vastata myös sen sisältökysymyksiin. 

Sisällöntuottaja

Anna Taipale

Anna kirjoittaa Tunne&Taida blogiin juttuja koulutuksistamme, luennoiltamme ja yleisesti tunteiden maailmasta. Anna toimii valmentajana ja sisällöntuottajana. Annan esikoiskirja Sydänjuttu on julkaistu elokuussa 2017.