Ammattilaisen jaksaminen ja tunteet. Miten tunnetaidot kietoutuvat lasten ja nuorten kanssa työskentelevien työhön?

Maksuton luento 10.3.2020 klo 18-19

Pirstaleisuus, hektisyys ja paine on tuttua monelle lasten ja nuorten kanssa työtä tekevälle. Stressi vie jokaiselta tunteiden säätelytaidot miinukselle ja samalla pitäisi itsekin opettaa tunnetaitoja. Mitä tunnekuohussa tapahtuu ja mistä se kertoo? Mitä tarkoittaa myötätunto ja jämäkkyys tunnetilanteissa? Käytännönläheinen luento, josta saat heti vinkkejä arkeesi niin itsen kuin lapsen kanssa.

Luento sopii kaikille opetus-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja kuntoutustyötä tekeville ja työssään lapsia ja nuoria kohtaaville ammattilaisille.

Voit ottaa mukaan muistiinpanovälineet!

Luennon lopussa kuulet ohjelmassamme olevasta Lasten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutuksesta 40 op  ja siitä, miten eri alan ammattilaiset käyttävät koulutuksen menetelmiä työssään ja millaisia vaikutuksia tunnetyöskentelyllä on lapsiin ja itseen ollut. Mahdollisuus kysyä lisätietoa myös Tunnetaitoja aikuisille –intensiivikurssiin liittyen.

Luennoitsija: Titta Karanta, tunnetaitokouluttaja, NLP-kouluttaja, Lasten tunnetaito-ohjaaja, Tunne ja Taida Oy.

Titta netti.jpg

Palautteita Titasta:

  • ”Lämmin kiitos luontevasta, lähelle tulevasta, elämänmyönteisestä ja herkästä esityksestäsi.”
  • ”Ohjaajan rauhallisuus ja läsnäolevuus teki minuun syvän vaikutuksen. Aivan ihana ja antoisa ilta oli, ja sain aivan konkreettisiakin vinkkejä tunteiden käsittelyyn ja kohtaamisiin.”

Aika ja paikka: Luento järjestetään Lapin urheiluopiston tiloissa 10.3. klo 18-19. Tarkempi lunetopaikka ilmoitetaan kutsukirjeessä!

Osallistumismaksu: luento on maksuton. Luennolle on kuitenkin ilmoittauduttava etukäteen.

Ilmoittautuminensähköisellä lomakkeella sunnuntaihin  8.3.2020 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu sähköpostitse ennen koulutusta.