Tasapainoa erityisherkkyyteen -päivä

Erityisherkkyys on synnynnäinen hermojärjestelmän ominaisuus. Erityisherkän ihmisen hermosto käsittelee aistien välittämää tietoa tavallista perusteellisemmin ja syvällisemmin, ja hän reagoi keskimääräistä voimakkaammin ulkoisiin ja sisäisiin ärsykkeisiin.

Erityisherkkiä on jopa noin viidesosa väestöstä. Herkän ihmisen aistit ovat keskimääräistä virittyneempiä esimerkiksi äänille, valoille, tuoksuille, kivulle ja muiden ihmisten tunnetiloille. He myös työstävät saamiaan virikkeitä perusteellisemmin kuin muut.

Herkkyys tuo mukanaan sekä haasteita että lahjoja.

Tämä kokemuksellinen päivä antaa Sinulle eväitä ja työkaluja tasapainottaa itse itseäsi arjessasi herkkyytesi erityistarpeita huomioiden. Saat myös välineitä erityisherkän lapsen tai nuoren vanhemmuuteen sekä työhösi, jossa kohtaat erityisherkkiä.

Opit käyttämään apuna hengitystä ja erilaisia psykofyysisiä harjoitteita. Kokemuksellisesti keskitymme mm. hellittämiseen, sisäisen turvan lisäämiseen maadoittumisen, kehon rajojen ja kehoyhteyden vahvistamisen kautta, sekä myötätuntoiseen läsnäoloon omassa itsessä myös hankalien olojen kanssa. Hengitys on ihmeellinen apuväline, joka kulkee mukanamme 24/7 ja on aina käytettävissä.

Osta paikkasi verkkokaupastamme
ILMOITTAUTUMINEN 16.8. mennessä!

Aika: su 26.8. klo 10-17

Paikka: Järvenpään Seurakuntaopisto, Järvenpääntie 640

Ohjaaja: Tunnekehoterapeutti, logoterapiaohjaaja ja psykofyysinen hengitysterapiaohjaaja Sari Saario.

Sari Saario

Hinta: 130 € sisältäen tee- ja kahvitarjoilun. Päivän aikana on ruokatunti joten otathan omat eväät mukaan, lämmitys mahdollisuus.

Lisätietoja päivän sisällöstä: sari(at)tunnejataida.fi

Saat kurssi-infon ohjaajalta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osta paikkasi nyt!

Palautetta edelliseltä kurssilta:

“Olin etukäteen huolissani omasta jaksamisesta ja vireydestäni koulutuksen aikana ja sen jälkeen. Koulutus kesti 7 tuntia. Ajatus samassa tilasta 8 yliherkän kanssa ei kuulostanut houkuttelevalta. Musiikki, kynttilät, laskeutumien tukivat oivaltamistani rauhalliseen tahtiin. Tunsin itseni turvalliseksi omasta ylivirittymisestäni. Tuntui hyvältä tavata elävästi muitakin, jotka jakavat samat kaipuut yksinäisyyteen <3”

“Kiitos Sari koulutuksesta. Tykkäsin siitä hyvin paljon. Sinusta huokui rauha. Olit rauhallinen liikkeissäsi ja äänen painolta ja voimakkuudelta. Se rauha tarttui minuunkin.”

“Minusta päivä oli oikein onnistunut. Ohjaaja oli lämmin ja lähestyttävä. Taukoja oli tarpeeksi.”

“Pidin kurssipaikoista, tilat olivat siistit ja kivasti käytetty värejä, kodikas olo. Ohjaaja loistava, loi turvallisen, rauhallisen tunnelman. Tiesi kokemuksesta, miltä meistä voi tuntua, antoi sille tilaa, sopivasti jakamista – ei liikaa puhumista, vaan kokemalla, hyviä harjoituksia!”