Tunnedraamaa!

Toiminnallinen koulutuspäivä lasten kanssa työskenteleville.

Tässä päivässä opit draaman perusteita ja sen käyttöä tunteisiin tutustuttaessa toiminnallisesti, innostavan ja turvallisen draamakouluttajan, Leena Ylimäen johdolla.

Draamatyöskentely antaa mahdollisuuden kurkistaa tunteisiin ja niiden merkitykseen eri tilanteissa. Voimme tutkia tunteita toisen näkökulmasta, kokeilla ja huomata tunteiden tai niiden puuttumisen vaikutuksia eri tilanteissa ja saada kokemuksia eri vaihtoehdoista tunnetilanteissa. Kaikki tapahtuu vuorovaikutuksessa toisten kanssa, turvallisessa ja rohkaisevassa ilmapiirissä ohjaajan avustuksella.

Päivän aikana käymme ensin läpi lyhyesti draamatyöskentelyn perusteita, mitä draama oikein on ja miten sitä tehdään. Luennon aikana käsitellään myös draamasopimusta ja muita käytännön asioita draaman tekemisessä. Suurin osa koulutuspäivästä on toiminnallista yhteistä työskentelyä, johon jokainen saa osallistua omista lähtökohdistaan käsin.

Kouluttajana toimii Leena Ylimäki, draamakasvattaja ja -kouluttaja, KM.

Leena toimii kouluttajana myös Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutuksessa, jossa draaman käyttöä harjoitellaan syvemmin koulutuksen sisällön ja tunnetaitojen oppimisen näkökulmasta.

Aika: 18.1.2020 la klo 12-18

Lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!