Tunnekuohu apua! Webinaari 11.4. klo 18

 

  • Mistä tunteet kertovat ja miten ne vaikuttavat lapsen tunnekuohussa?
  • Miten voit itse vaikuttaa niihin?
  • Miksi kouluttautua Lasten Tunnetaito-ohjaajaksi?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan tunteista ja niihin vaikuttamisesta webinaariin torstaina 11. huhtikuuta klo 18-19!

Lasten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen kehittäjä Anne-Mari Jääskinen ja kouluttaja Inkeri Meriluoto kertovat, miten tarpeet vaikuttavat tunteiden takana – ja miten voit itse vaikuttaa niihin! Samalla kuulet ja voit kysyä lisää Lasten tunnetaito-ohjaajakoulutuksesta.

  

Ilmoittaudu Tunne&Taidan verkkokaupassa webinaariin (webinaari on ilmainen, mutta siihen tarvitaan yhteystietosi). Saat “ostoksen” eli ilmoittautumisen yhteydessä selkeät toimintaohjeet ladattavana liitetiedostona.

Webinaariin tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, kuulokkeet tai kaiuttimet sekä nettiyhteyden. Saat webinaarin nettiosoitteen ilmoittauduttuasi. Tilaisuudesta tehdään myös tallenne ja sen linkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Voit myös lähettää kouluttajille koulutukseen liittyviä kysymyksiä etukäteen otsikolla “Webinaari” sähköpostitse: koulutus@tunnejataida.fi

Lisätietoja Lasten tunnetaito-ohjaajakoulutuksesta löydät helposti myös Tunne&Taidan verkkosivuilta: www.tunnejataida.fi

Nähdään webinaarissa!