Tunnetaitoja aikuiselle – Intensiivikurssi omiin tunteisiin, Tampere

Tunnetaitoja kehittämällä parannat omaa ja läheistesi hyvinvointia, helpotat arkista kommunikointia ja löydät keinoja toimia itseäsi ja muita kunnioittavalla tavalla myös haastavissa tilanteissa!

Tervetuloa aloittamaan matka omiin tunteisiisi, itsesi aidoimpaan ja autenttisimpaan osaan sekä avoimempaan ilmaisemiseen!

Kahdesta viikonlopputapaamisesta ja verkko-oppimisesta koostuva kurssi on suunnattu kaikille tunnetaitojen kehittämisestä kiinnostuneille aikuisille.

Aikataulu:
11.10.2019 pe klo 17.30-20.30
12.10.2019 la klo 9.00-16.00
13.12.2019 pe klo 17.30-20.30
14.12.2019 la klo 9.00-16.00

Opetuspaikka:
Kumppanuustalo Artteli, Takkahuone, 5. krs, Salhojankatu 42 Tampere. Huomioithan, että opetustilaan ei pääse hissillä.

Koulutus tarjoaa kokemuksellisia oivalluksia tunteiden ja tarpeiden voimasta ja antaa konkreettisia keinoja toimia niiden kanssa erilaisissa tilanteissa. Koulutus tukee myös turvallisen vuorovaikutuksen kehittymistä missä tahansa työyhteisössä.

Kurssilla työskennellään helppojen kehollisten ja luovien harjoitteiden avulla. Lähiopetus on kokemuksellista, ja teoriaopetusta vahvistetaan verkko-oppimisella.

Tässä koulutuksessa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Miten tunteet meissä vaikuttavat?
  • Mistä tunteet kertovat ja mitä niitä kuuntelemalla voi saavuttaa?
  • Miten tunteitaan voi oppia tunnistamaan ja ilmaisemaan rakentavasti?
  • Milloin yli- tai alisäätelen tunteitani ja miten voin silloin toimia?
  • Miten voin käsitellä pidempiaikaisia tunnelasteja?
  • Miten voin voimaannuttaa itseäni kuormittavissa elämäntilanteissa?

Koulutuksesta sanottua:

”Kurssi on lisännyt valtavasti ymmärrystä ja hyväksyntää itseäni kohtaan. Jokainen tunne ja tarve niiden takana auttavat minua olemaan syvemmässä yhteydessä itseni kanssa.”

”Olen oppinut paljon eri tunteista ja siitä, että ne ovat inhimillisiä ja ihmisyyteen kuuluvia. Olen tullut todeksi itselleni ja läsnäolevammaksi omassa kehossani.”

”Upea kurssi! Tämä antaa jatkoon niin paljon, että vielä ei varmasti pysty edes hahmottamaan.”

”Harvinaislaatuisen avoin vuorovaikutus, hienot kohtaamisen ja vuorovaikutuksen hetket.”

”Eniten mieleen jää turvallinen ja innostunut ilmapiiri – sallivuus ja läsnäolo. Eväät omien tunnetaitojen kehittämiseen.”

Kouluttaja:
Titta Karanta on Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM®-kouluttaja sekä NLP Associated Trainer. Titta on kokenut kouluttaja ja on tehnyt myös yksilöohjausta asiakkailleen tunnetaitojen parissa. Hän on empaattinen ja rauhallinen persoona.

Kouluttajana Titta haluaa herättää tunteita ja löytää sen kautta väylän ihmisen kokemusmaailmaan, jotta käsiteltävät asiat jäävät mieleen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset