Tunnetaitoja aikuisille – Intensiivikurssi omiin tunteisiin, Oulu

Koulutus tarjoaa kokemuksellisia oivalluksia tunteiden ja tarpeiden voimasta ja antaa konkreettisia keinoja toimia niiden kanssa erilaisissa tilanteissa. Koulutus tukee myös turvallisen vuorovaikutuksen kehittymistä missä tahansa työyhteisössä.

Tunnetaitoja kehittämällä parannat omaa ja läheistesi hyvinvointia, helpotat arkista kommunikointia ja löydät keinoja toimia itseäsi ja muita kunnioittavalla tavalla myös haastavissa tilanteissa.

Aika ja paikka

18.–19.10. ja 29.–30.11.2019, pe klo 17.30–20.30 ja la klo 9.00–16.00 Oulu

Kohderyhmä

Koulutus sopii jokaiselle omien tunnetaitojen kehittämisestä kiinnostuneelle aikuiselle. Tärkeintä on oma kiinnostuksesi ja avoin asenne lähteä tutkimaan itsessäsi virtaavia tunteita!

Koulutus ei sovi akuutissa kriisissä oleville. Jos pohdit kurssin soveltuvuutta omaan elämäntilanteeseesi, voit olla yhteydessä kouluttajaan asian varmistamiseksi.

Kouluttaja

Titta Karanta on Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM®-kouluttaja sekä NLP Associated Trainer. Titta on kokenut kouluttaja ja on tehnyt myös yksilöohjausta asiakkailleen tunnetaitojen parissa. Hän on empaattinen ja rauhallinen persoona. Kouluttajana Titta haluaa herättää tunteita ja löytää sen kautta väylän ihmisen kokemusmaailmaan, jotta käsiteltävät asiat jäävät mieleen.

Palautteita Titasta kouluttajana:
 ”Ohjaaja oli rauhallinen, verbaalisesti lahjakas. Ohjeet olivat helposti ymmärrettäviä. Tiesi, mitä piti tehdä.”
• ”Ohjaajan läsnäolo oli rauhoittava. Ei tarvinnut analysoida omia tuntemuksia, mitä nyt mietin ja miltä tuntuu. Pystyi antautumaan
harjoitteiden vietäväksi.”
• ”Titta on todella taitava ohjaamaan ryhmää!”

Lisätietoja ja ilmoittautumiset