Tunnetaitoja aikuisille – Intensiivikurssi omiin tunteisiin nyt Turussa!

Aika: 9.-10.10. ja 13.-14.11.2020
pe klo 17.30-20.30 ja la klo 9-16

Koulutus sopii jokaiselle omien tunnetaitojen kehittämisestä kiinnostuneelle aikuiselle. Tärkeintä on oma kiinnostuksesi ja avoin asenne lähteä tutkimaan itsessäsi virtaavia tunteita.

  • Kurssi tarjoaa mahdollisuuden aloittaa tutustumismatka omiin tunteisiin, itsen aidoimpaan ja autenttisimpaan osaan sekä itsensä avoimempaan ilmaisemiseen.
  • Kurssilla harjoitellaan omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamista ja opetellaan keinoja sietää, säädellä, käsitellä ja ilmaista niitä turvallisesti.
  • Samalla harjoitellaan toisten tunteiden ja tarpeiden kuuntelemista ja tunnustellaan, missä kulkee raja itselle ja toisille kuuluvien asioiden välillä ja miten sitä voi ylläpitää.
    Sisältö

Kouluttajana VTM, tunne- ja vuorovaikutusohjaaja Inkeri Meriluoto

Kouluttajana Inkeri on lempeä, avoin ja myötätuntoinen. Inkeri osaa avata käsiteltävät asiat arkisten esimerkkien kautta ja selkeyttää vaikeatkin kokonaisuudet helposti ymmärrettäviksi.

”Osaava ja lämmöllä asiaansa suhtautuva kouluttaja, puhuttelee kuuntelijaa inhimillisin esimerkein.”
”Inkeriä on helppo ja miellyttävä kuunnella. Hänellä on selkeä puhetapa, keho elää mukana ja olemus on aurinkoinen. Keskustelussa hän on aidosti kiinnostunut kertojasta.”
”Esityksesi oli oivallisesti suunniteltu niin, että kaikille jäi varmasti tärkein mieleen.”

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti lähiopetuksena. Koronatilanteen mahdollisesti jatkuessa koulutuspäivät toteutetaan kokemuksellisena online-koulutuksena. Lue lisää kokemuksia Tunne & Taidan online-koulutuksista täältä