Tunnetaitoja aikuisille – Intensiivikurssi omiin tunteisiin Lahdessa

Tervetuloa aloittamaan matka omiin tunteisiisi, itsesi aidoimpaan ja autenttisimpaan osaan sekä itsesi avoimempaan ilmaisemiseen!

Kahdesta viikonlopputapaamisesta ja verkko-oppimisesta koostuva kurssi on suunnattu kaikille tunnetaitojen kehittämisestä kiinnostuneille aikuisille.

Koulutus tarjoaa kokemuksellisia oivalluksia tunteiden ja tarpeiden voimasta ja antaa konkreettisia keinoja toimia niiden kanssa erilaisissa tilanteissa. Koulutus tukee myös turvallisen vuorovaikutuksen kehittymistä missä tahansa työyhteisössä.

Kurssilla työskennellään helppojen kehollisten ja luovien harjoitteiden avulla.

Lähiopetus on kokemuksellista, ja teoriaopetusta vahvistetaan verkko-oppimisella.

Tunnetaitoja kehittämällä parannat omaa ja läheistesi hyvinvointia, helpotat arkista kommunikointia ja löydät keinoja toimia itseäsi ja muita kunnioittavalla tavalla myös haastavissa tilanteissa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 10.3.2019 mennessä sähköisellä ilmoittatumislomakkeella.
Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

Aika
Lähiopetusta on 29.-30.3. ja 26.-27.4.2019 (24 oppituntia)
perjantaisin klo 17.30-20.30
lauantaisin klo 9.00-16.00

Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahti

Kohderyhmä
Koulutus sopii jokaiselle omien tunnetaitojen kehittämisestä kiinnostuneelle aikuiselle. Tärkeintä on oma kiinnostuksesi ja avoin asenne lähteä tutkimaan itsessäsi virtaavia tunteita!

Koulutus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville. Jos pohdit kurssin soveltuvuutta omaan elämäntilanteeseesi, voit olla yhteydessä kouluttajaan asian varmistamiseksi.

Tavoite
Kurssi tarjoaa mahdollisuuden aloittaa tutustumismatka omiin tunteisiin, itsen aidoimpaan ja autenttisimpaan osaan sekä itsensä avoimempaan ilmaisemiseen.

Kurssilla harjoitellaan omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamista ja opetellaan keinoja sietää, säädellä, käsitellä ja ilmaista niitä turvallisesti.

Samalla harjoitellaan toisten tunteiden ja tarpeiden kuuntelemista ja tunnustellaan, missä kulkee raja itselle ja toisille kuuluvien asioiden välillä ja miten sitä voi ylläpitää.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tunteiden maailmaan!