Tunteet ja uupumus – tunnetaidot tueksi omaan voimaantumiseen

Aika: 3.3. ti klo 17.30-19.00

Paikka: Töölön kirjasto, Helsinki

Sisältö:  Tule kuulemaan, miten tunnetaidot voivat auttaa sinua, kun uupumus uhkaa, on jo päällä tai haluat tehdä valintoja uupumisen ehkäisemiseksi jo ennakkoon!

Tutkimusten mukaan työn merkityksellisyys, myönteiset tunteet ja omat vaikutusmahdollisuudet ovat isossa osassa työssä viihtymistä ja uupumisen ehkäisyä, ja juuri näihin tekijöihin voit tunnetaidoilla vaikuttaa.

Uupumus vie meitä raskaisiin tunteisiin ja lopulta voi jopa katkaista tunneyhteyden kokonaan. Vahvistamalla tunnetaitoja löydät häpeän sijaan helpommin myötätuntoa itseäsi kohtaan, saat varmuutta asioiden rajaamiseen, kyllä:n ja ei:n sanomiseen sekä jämäkkyyttä ja pontevuutta itsesi ilmaisemiseen. Näin pääset askel askeleelta kokemaan myös voimaantumista itsessäsi – minä pystyn!

Luennolta saat tietoa ja vinkkejä uupumuksen värittämään arkeesi.

Lisätietoa maaliskuussa alkavasta Tunnetaitoja aikuisille -intensiivikurssi omiin tunteisiin -koulutuksesta sekä huhtikuussa alkavasta Lasten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutuksesta www.tunnejataida.fi ja www.kesayliopistohki.fi.

Luennoitsijat:

Anne-Mari Jääskinen, Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutuksen kehittäjä, tunnetaitokouluttaja, tunne- ja taideterapiaohjaaja sekä kirjailija. VTM, tunne- ja vuorovaikutusohjaaja, Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM®-kouluttaja Inkeri Meriluoto.

Luento on Helsingin seudun kesäyliopiston järjestämä. Vapaa pääsy. Tervetetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset