Tunteet on jees! – Tunnetaitojen tukeminen kasvatustyössä koulutuspäivä

Oulun kesäyliopistolla järjestettävän koulutuspäivän tavoitteena on antaa ymmärrystä tunnetaitojen kehittymiseen vaikuttavista tekijöistä, tunteiden dynamiikasta sekä tavoitteellisen tunnetaito-opettamisen menetelmistä. Tunnetaitojen opettamisessa tavoitteena on, että lapset saavat ymmärrystä tunteista ja pääsevät harjoittelemaan tunteiden tunnistamista, ilmaisemista ja niiden kanssa toimimista konkretiassa.

Lapsia rohkaistaan huomioimaan miten tunteet vaikuttavat heihin ja miten tunteiden kanssa voi toimia rakentavasti säilyttäen kunnioitus itseä ja toisia kohtaan. Näin myös sosiaaliset taidot voivat kehittyä myönteisesti.

Kohderyhmänä ovat pedagogisen, hoidollisen, terapeuttisen sekä sosiaalialan työntekijät, jotka työskentelevät lasten ja lapsiryhmien kanssa päätoimisesti tai avustavissa tehtävissä.

Kouluttajana toimii Lasten Tunnetaito-ohjaamisen kouluttaja, tunne- ja taideterapiaohjaaja, kirjailija Anne-Mari Jääskinen.

Aika:  Lauantaina 3.2.2018 klo 11–17

Järjestäjä: Oulun Kesäyliopisto
Lisätietoa järjestäjän kautta koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Ilmoittautuminen: 19.1.2018 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Hinta: 150 € sisältäen koulutuksen, luentomateriaalin ja kahvitarjoilut

 

Kuvalähde: Pixabay