Inkeri Meriluoto

“Tunnetaidoissa on kyse elämän perustaidoista, oman mielekkään olemassaolon tärkeistä rakennustyökaluista.”

Inkeri toimii Lasten Tunnetaito-ohjaajakouluttajana osassa Etelä-Suomen koulutusryhmistämme.

Inkeri osaa avata käsiteltävät asiat konkreettisesti arkisten esimerkkien kautta. Tunteet ja tunnetaidot saavat hänen sanoittamanaan ymmärrettävän ja jäsennellyn muodon.

Kouluttajana Inkeri on lempeä, avoin ja myötätuntoinen. Hän tukee sinua omalla koulutusmatkallasi kunnioittamaan omia rajojasi ja tarpeitasi, etsimään juuri sinun vahvuuksiasi toimia Lasten tunnetaito-ohjaajana.

Palautteita Inkeristä:

“Osaava ja lämmöllä asiaansa suhtautuva kouluttaja, puhuttelee kuuntelijaa inhimillisin esimerkein.”

“Kun avaa itsensä, saa aikaan muissakin rohkaistuneen ilmapiirin yrittämään ja ymmärtämään näitä elämän haasteita. Se, että tulee kuulluksi, tekee ihmisen näkyväksi.”

“Inkeriä on helppo ja miellyttävä kuunnella. Hänellä on selkeä puhetapa, keho elää mukana ja olemus on aurinkoinen.  Keskusteluissa hän on aidosti kiinnostunut kysyjästä/kertojasta.”

“Materiaalisi oli erinomainen, huumorilla höystettyine kuvineen. Toisaalta huomioit asiakkaiden tarpeet tarjoamalla informatiivisen jaettavan materiaalin ajatuksia ja mielikuvia herättävän esityksen lisäksi.”

“Olet helposti lähestyttävä esiintyjänä, yleisö uskaltaa lähteä keskustelemaan kanssasi.”

“Kiitos erittäin tarpeellisesta ja hyvästä esityksestä! Oikein terapeuttistakin ymmärtää, miksi on joskus vaikeaa saada yhteyttä niihin omiinkin tunteisiin ja tarpeisiin.”

“Esityksesi oli oivallisesti suunniteltu niin, että kaikille jäi varmasti tärkein mieleen.”

Tunnetaitotyöskentelyssä Inkeriä kiinnostaa erityisesti empaattisen kuuntelemisen ja kohtaamisen merkitys sekä tunteiden kehollisuus.

Inkeri on koulutukseltaan VTM ja on toiminut pitkään toimittajana ja toimituspäällikkönä lääketieteen parissa ennen kouluttautumistaan Lasten tunnetaito-ohjaajaksi. Hän haluaa edistää vanhempien ja lasten mahdollisuutta kasvattaa omia tunnetaitojaan yhtenä itsenäisen ja mielekkään elämän perustaidoista.

Inkerin tavoitat sähköpostitse: inkeri (at) tunnejataida.fi