Kouluttajat

Koulutuksen kehittäjä Anne-Mari Jääskinen

PÄÄKOULUTTAJA JA KOULUTUKSEN KEHITTÄJÄ

Lasten Tunnetaito-ohjaaja koulutuksen kehittäjä, LogoArt-taideterapiaohjaaja, tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja EFT-terapiaohjaaja Anne-Mari Jääskinen. Anne-Mari toimii Lasten Tunnetaito-ohjaajakouluttajana osassa Etelä-Suomen koulutuksia, kuten Järvenpäässä ja Tampereella. Anne-Mari myös ohjaa koulutuksen 6. osion kaikissa koulutusryhmissämme.

Kouluttaja Inkeri Meriluoto

KOULUTTAJA 

VTM, Lasten tunnetaito-ohjaaja MM ja hieroja Inkeri Meriluoto. Inkeri toimii Lasten Tunnetaito-ohjaajakouluttajana osassa Etelä-Suomen koulutusryhmistämme, kuten Turussa ja Hämeenlinnassa.

Kouluttaja Titta Karanta

KOULUTTAJA 

Lasten tunnetaito-ohjaaja MM, kouluttaja, NLP ohjaaja Titta Karanta. Titta toimii Lasten Tunnetaito-ohjaajakouluttajana Pohjois-Suomen koulutusryhmissämme kuten Oulussa ja Ylivieskassa.

Sanna Tuovinen

SATUHIERONTA

Koulutukseen kuuluu 1 päivän Satuhieronta-osuus menetelmän kehittäjän Sanna Tuovisen kouluttamana. Satuhieronta on satujen, tarinoiden ja lorujen yhdistämistä kosketukseen ja kevyeen hierontaan. Satuhieronnalla voidaan tukea lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia helpolla ja lapsilähtöisellä tavalla. Kosketus ja rentoutuminen mahdollistavat lapsen tunteiden tunnistamisen ja niiden käsittelyn.

Leena Ylimäki

DRAAMAN KEINOT

Draaman keinoja tunnetaito-ohjaajuudessa kouluttaa puoli päivää draamakouluttaja ja esiintyjä, KM Leena Ylimäki. Draamatyöskentelyn avulla on mahdollisuus perehtyä käsiteltävään asiaan kokemuksellisesti. Draama ei ole näyttelemistä vaan eläytymistä ja ympäröivän tilanteen aistimista eri tavoin. Tunteita ja tunnetilanteita voi tarkastella eri näkökulmista omaa ilmaisua ja vuorovaikutusta hyödyntäen. Oman ilmaisun kehittyessä on myös tunteiden tunnistaminen ja ilmentäminen helpompaa. Draamatyöskentely myös ryhmäyttää, rikkoo ennakkoasetelmia ja rohkaisee omaan luovuuteen niin lapsia kuin ohjaajaa.

Karita Palomäki

EFT TUNTEIDEN VAPAUTUSMENETELMÄ

EFT Tapping -menetelmää eli lapsillakin erinomaisesti toimivaa tunteiden vapautusmenetelmää opettaa koulutuksessa verkkokurssin välityksellä Karita Palomäki, psykofyysinen fysioterapeutti, EFT-terapeutti ja -kouluttaja, kirjailija sekä NLP työnohjaaja. Karita kirjoittaa myös Hidasta Elämää-sivustolle. EFT-menetelmässä stimuloidaan kehon helposti opittavia tunnepisteitä, mikä suoraan rauhoittaa aivojen stressi- eli pelkokeskusta.

Eija Reinikainen

OHJAAJANA TOIMIMINEN JA ILO (Etelä-Suomen koulutukset)

KM, erityisopettaja Eija Reinikainen (Leimatut lapset -kirjan kirjoittaja, 2007) vierailee Etelä-Suomen koulutuksissa. Eija kertoo luento-osuudellaan ohjaajana ja opettajana toimimisesta myös erityisen tarvitsevien lasten kanssa. Hän avaa omia ohjenuoriaan ja sitä, miten hän on saanut lapsista parhaimman esiin. Eijan elävästä esiintymisestä saa paljon käytännön kokemuksia ja iloa ammennettavaksi.