Peruutusehdot

Järvenpään Lasten Tunnetaito-ohjaajan perus ja syventävän koulutuksen peruutusehdot:

Paikan vastaanottaminen Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutukseen on sitovaa ja läsnäolo lähiosiolla tärkeää. Mietithän siis tarkkaan omat osallistumismahdollisuutesi ja elämäntilanteesi sopivuuden intensiiviseen koulutukseen.

Mikäli opiskelijalla on hakiessa tiedossa, että on estynyt pääsemästä jollekin lähiosiolle, ei siihen koulutusryhmään ole mahdollista osallistua.

Peruutukset ennen koulutuksen alkua

Koulutukseen osallistumisen voi perua veloituksetta 30 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 30 vrk jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen kokonaishinnasta (7xosiomaksu) eikä jo maksettua paikkavarausmaksua palauteta.

Koulutuksen keskeyttäminen

Mikäli peruutus tapahtuu opintojen jo alettua, osallistujalta peritään koko koulutusmaksu (7 x osiomaksu). Lääkärintodistuksella keskeytettyjen opintojen peruutusmaksu alennetaan 50%:iin koko koulutusmaksusta (7 x osiomaksu). Kesken koulutusta ei voida tilalle ottaa jonossa olleita hakijoita. Peruutukset ilmoitettava heti esteen ilmaantuessa osoitteeseen koulutus(at)tunnejataida.fi