Kevään LTTO-koulutusryhmät täyttyneet – Helsingissä vielä opiskelijapaikkoja!

Lasten tunnetaito-ohjaajakoulutus (LTTO) on pidetty koulutus kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten parissa. Koulutuksen mukaista tunnetaitojen ohjaamista on saanut jo yli 15 000 lasta ympäri Suomea!

Tunnetaidot ovat kaiken hyvinvoinnin perusta, sillä tunteet viestivät tarpeistamme, joita kuuntelemalla voimme kuljettaa itseämme hyvinvointiamme kohti.

Ilmaisten itseämme rakentavasti toisille, kuunnellen empaattisesti toistenkin tunteita ja tarpeita, asettaen hyvinvointiamme palvelevia rajoja impulssimaisen toiminnan sijaan, ollen itsellemme tietoisesti läsnä ja vahvistaen tunnekehoyhteyttämme monin eri menetelmin.

Tunnetaitojen kehittäminen tukee ammattilaista itseäänkin työssä jaksamisessa ja uupumisen ennaltaehkäisyssä.

Kevään 2020 LTTO-koulutusryhmät Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Turussa ovat täyttyneet. Varasijalle ryhmiin voi vielä ilmoittautua.

Ei kuitenkaan hätää – kevään myöhäisimpänä alkavaan Helsingin kesäyliopiston kanssa järjestettävään koulutusryhmään on vielä tilaa!

Hae mukaan Helsinkiin 2.4. mennessä! Koulutus alkaa 16.4. ja ryhmä täytetään sopivista hakijoista ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Syksyn koulutusryhmiä on alkamassa:

3.8. Tampereella, 14.9. Rovaniemellä ja Turussa, josta tiedotamme päivämääriä tarkemmin heti, kun ne varmistuvat.

Olet lämpimästi tervetullut sekä itsenäsi että ammattilaisena – tunteiden sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisen pariin!

LTTO-koulutuksen pääkouluttajat, vierailevat kouluttajat sekä koulutuskoordinaattorimme toivottavat sinut tervetulleeksi koulutukseen!