Kevään uudet Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutukset alkavat!

Haluaisitko saada käytännön työkaluja lasten ja nuorten tunnetaitojen tukemiseksi? Haluaisitko kasvattaa empaattista ilmapiiriä lapsiryhmässäsi?

Kaipaisitko jäsentyneempää tietoa miten lapsia voi tukea? Kaipaisitko itsekin päästä syvempään yhteyteen ja ymmärrykseen itsesi kanssa?

Tule mukaan kokemukselliseen Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutukseen! Uudet koulutusryhmät aloittavat keväällä usealla paikkakunnalla. Hae koulutukseen nyt – paikat täytetään soveltuvilla hakijoilla ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue kokemuksia blogistamme tai täältä. Kurkkaa myös kyselytutkimuksemme tuloksia siitä, miten tunnetaitojen opettaminen vaikuttaa lapseen ja aikuiseen.

68% kyselyyn vastanneista tunnetaito-ohjaajista vastasi, että tunnetaitojen opettelun myötä empaattinen ilmapiiri ryhmässä on kasvanut.

Se voisi olla mahdollista sinunkin ryhmässäsi.

Sinä voit auttaa! Me autamme sinua auttamaan.

25.-27.5.2018-kevät 2019 VIIKONLOPPU/ARKIKOULUTUS – Järvenpäässä Haku koulutukseen käynnissä – paikkoja  vielä vapaana!
Viikonloppuosiot Järvenpään Seurakuntaopistolla sekä arkiosio Järvenpäätalolla juna-aseman vieressä. Seurakuntaopistolla voi myös majoittua. Hakemukset koulutus(at)tunnejataida.fi.
Lue lisää

9.4.2018-10.4.2019 ARKIKOULUTUS Haku käynnissä – hae nyt!
Tampereella, Tampereen Kesäyliopistolla. Haku Tampereen Kesäyliopiston kautta.

26.4.2018-26.4.2019 ARKIKOULUTUS Haku käynnissä – hae nyt!
Ylivieskassa, Raudaskylän Kristillisellä opistolla. Haku RKO:n kautta.

13.3.2018-kevät 2019 ARKIKOULUTUS – Ryhmä täynnä!
Oulussa, Pohjois-Pohjanmaan Kesäyliopisto Haku Oulun Kesäyliopiston kautta.

Koulutus suunnitteilla syksyksi myös Hämeenlinnaan ja uusi ryhmä Järvenpäähän (alkamisajankohta lokakuu). Päivitämme koulutustietoja sivuillemme niiden varmistuttua.

Tervetuloa matkalle tunteiden maailmaan!