Mitä sä rageet? -kirja HS:n vuoden 2017 kirjasuosikeissa!

Helsingin Sanomat listasi kulttuuritoimituksensa kirjasuosikit 2017 joulun alla. Syksyn aikana HS:ssa kiitetyistä kirjoista nostettiin esiin kymmenen kirjaa kolmesta eri sarjasta. Tunne&Taidan pääkouluttaja Anne-Mari Jääskisen kirjoittama ja Sanna Pellicionin kuvittama Mitä sä rageet? #tunteita sikanolosta sairaan siistiin -kirja listattiin lasten- ja nuortenkirjasarjassa Taika Dahlblomin saatesanoin:

”Miten tunteiden kanssa eletään? Se on hyvä kysymys, johon harvoin saa lapsi tai aikuinenkaan yksinkertaisia ohjeita. ”Nyt saa”, lupaa Taika Dahlbom arviossaan.

Teos kertoo helppolukuisesti, mitä tiede sanoo tunteista, ja se sisältää erilaisia harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla tunteiden kanssa voi työskennellä erilaisissa tilanteissa.”

Kirjaa on kiitelty sen selkeydestä vaikean asian äärellä. Aikuisetkin ovat saaneet kirjasta ymmärrystä omiin tunteisiin ja tunnetilanteissa toimimiseen – myös niiden rageevien nuorten kanssa. Kirjan ensimmäinen painos onkin myyty jo loppuun ja uunituore 2.painos on nyt kaupoissa!

Hanki kirja verkkokaupastamme! 19.12. klo 12 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät perille jouluksi! Kaupassa myös joulun pakettitarjous (59€) nuorten ja aikuisten kirjasta  – hyödynnä rajoitettu erä ja saat kaupan päälle 19€ arvoisen 10:n A4-kokoisen tunnekuvaposterin latauksen!