Sinustako Lasten Tunnetaito-ohjaaja? Hae mukaan Tampereen huhtikuussa alkavaan koulutukseen!

Tunnetaidoista puhutaan ja niitä tarvitaan kipeästi niin päiväkodeissa, kouluissa kuin toimintaterapiankin saralla, sekä kaikilla sosiaali- ja hoiva-aloilla, joissa tehdään töitä lasten ja nuorten parissa.

Tunnetaitoja voidaan mallintaa jokaisessa kohtaamisen hetkessä, mutta tavoitteellisesti niitä voidaan tukea myös ohjatuissa hetkissä. Tule koulutukseen oppimaan sekä tutkittuihin tunnetaitojen oppimiseen vaikuttavien menetelmien käytöstä lasten kanssa sekä matkaamaan itsekin omiin tunteisiisi ja vahvistamaan siten omia voimavarojasi kohdata lapsi tunnetilanteissa.

68% Tunne&Taidan kyselyyn vastanneista Lasten Tunnetaito-ohjaajista koki, että empaattinen ilmapiiri ryhmässä kasvoi paljon tai erittäin paljon tunnetaitojen opettelun myötä.

Tampereella on käynnistymässä jo kolmas Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutus huhtikuussa! Koulutus on uudistunut ja vastaa nyt 40 opintopistettä. Hae vuoden koulutukseen mukaan nyt! Aloitamme ensimmäisellä lähiosiolla jo 9.-11.4.2018 maanantaista keskiviikkoon. Kouluttajana pääkouluttaja Anne-Mari Jääskinen.

Aikataulut ja haku-ohjeet Tampereen Kesäyliopiston sivuilta.

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä täältä.

 

“Kokemus lasten tunnetaitoryhmän ohjaamisesta oli hyvin vahvistava. Löysin useamman lapsen sisälle ja sain sellaista arvokasta tietoa, mitä en koskaan olisi isossa eskariryhmässä lapsesta saanut. Uskon asiaani entistä enemmän – mikään ei ole tärkeämpää kuin tunnetaitojen vahvistaminen.

Kokemus lähensi suhdettani myös vanhempiin. Lapset tulivat lähemmäksi. Opin itsestäni, kykenen hienovaraiseen läsnäoloon. Tajusin, mitä on pidätellä hetkeä: kun ydinjuttu on tulossa. Antamalla lapselle mahdollisuuden – pidättelemällä hetkeä – mahdollistan sen tulon, mikä on lapsesta tulossa ulos, näkyväksi. Syntymässä oleva saa syntyä.”

Lasten Tunnetaito-ohjaaja, Hämeenlinna

Olet lämpöisesti tervetullut mukaan koulutukseen!