Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutus rantautuu myös Turkuun!

Ilolla saamme ilmoittaa, että uutena paikkakuntana saamme nyt tarjota myös Turussa Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutusta!

Tammikuussa 2019 alkavaan koulutusryhmään otetaan jo hakemuksia Turun Kesäyliopistolla vastaan. Tarkemmat aikataulut, kustannukset ja muut tiedot löytyvät Turun Kesäyliopiston sivuilta. Hakemukset suoraan opistolle.

Lasten Tunnetaito-ohjaajakoulutuksessa pääset tekemään omaa matkaasi tunteisiisi ja tunnetaitojen kehittämiseen sekä ammatillista matkaa kohti tunnetaito-ohjaajuutta. Peruskoulutuksen jälkeen voit ohjata monimenetelmällisesti tunnetaitoja lapsille ja nuorille oman työsi ohessa tai sen lisäpalveluna.

Turussa lähiosioiden kouluttajana toimii tunnetaito-ohjaajakouluttaja Inkeri Meriluoto. Mukana myös vierailevia kouluttajia. Koulutuksen kehittäjä Anne-Mari Jääskinen on mukana koulutuksen 1. ja 6.osiolla.

Lue koulutuksen sisällöstä täältä. Kokemuksia tunnetaito-ohjaajuudesta eri ammattilaisilta löydät täältä

Palautteita koulutuksesta:

”Ehdottomasti paras ja merkittävin koulutus, missä olen koskaan ollut! Mukaan lukien viiden vuoden yliopisto-opinnot ja lukuisat hyödyllisetkin täydennyskoulutukset.”

”LTTO-koulutus oli parasta, mitä olen elämässäni kokenut. Löysin itseni ja opin tunnistamaan, sietämään ja ilmaisemaan tunteitani. Suosittelen koulutusta lämpimästi, mutta siihen on oltava valmis panostamaan ja itsensä laittamaan likoon.”

”Tunnetaito-ohjaajakoulutuksen antia ei voi mitata millään, niin arvokasta se on. Vaikuttaa koko elämän hyvinvointiin. Tarvitsee myös omaa panostusta paljon.”

 ”Tämä koulutus pitäisi olla kaikkiin terveys- ja sosiaalialan koulutuksiin kuuluva.”

”Oman tunne-elämän avautuminen on koulutuksen parasta antia. Uusi ymmärrys toisten kohtaamisessa. Ymmärrys avautunut kohtaamaan haastavasti käyttäytyviä ihmisiä.”

 

Tervetuloa mukaan kouluttautumaan tunteiden maailmaan!